IT-drift till en fast kostnad

Med våra funktionstjänster kan din organisation bygga upp hela eller delar av sin IT-drift till en fast kostnad. Alla tjänster driftas och övervakas av kompetent och certifierad personal. Alla de tjänster vi arbetar med har noga valts ut och testats för att uppfylla våra högt ställda krav på säkerhet och robusthet. Samtliga tjänster kan skalas upp och ner på månadsbasis utefter organisationens behov.

CLOUD & MICROSOFT 365

Vi hanterar era licenser och sköter onboarding och offboarding av nya medarbetare. Vi säkerställer en hög säkerhet och övervakar era molntjänster för att skydda er information på bästa sätt.

DRIFTSTÖD & SUPPORT

Vi ser till att ert system är uppdaterat, säkert och tillgängligt. Genom vår Helpdesk får ni tillgång till certifierad personal som kan hjälpa er när problem uppstår. Vi arbetar med fjärrstyrning så att vi genast kan hjälpa er men självklart även på plats när så krävs.

ANTIVIRUS

Med ett modernt antivirus kan ni möta de allra senaste hoten. Vi övervakar alla enheter så att de alltid har de senaste uppdateringarna. En eventuell attack kommer genast att upptäckas så att åtgärder kan vidtas.

BRANDVÄGGAR

Alla enheter i ert nätverk får ett modernt perimeterskydd. Brandväggen anpassas och konfigureras efter just era behov av t.ex. distansarbete via VPN. Vi övervakar och uppdaterar barndväggen kontinuerligt för att möta de senaste hoten.

NÄTVERK & WiFi

Vi designar och installerar ett nätverk anpassat för just era behov. Trådlös åtkomst anpassas efter era lokaler och eventuella omkrinliggande störningar för bästa prestanda. Vi övervakar och uppdaterar nätverket kontinuerligt för en säker drift.

HÅRDVARA

Från det att ett behov uppstår hjälper vi er att välja rätt modeller och prisklasser för er utrustning. Vi hanterar allt från beställning via installation till konfiguration och driftsättning på plats i era lokaler.

LAGRING

Centralisera och ta kontroll över er lagrade data i ett NAS eller i molnet. Vi övervakar och uppdaterar lagringslösningen så att eventuell utrymmesbrist eller hårdvaruproblem genast upptäcks och kan åtgärdas.

SÄKERHETSKOPIERING

En fungerande säkerhetskopia är något av det viktigaste i ett it-system. Vi driftar och övervakar era säkerhetskopior så att de alltid finns att tillgå om olyckan skulle vara framme.

MDM

Ta kontroll över era mobila enheter såsom mobiltelefoner, surfplattor eller bärbara datorer. Vår lösning gör det möjligt att hantera de flesta typer av enheter (Android, iOS, MacOS, Windows, ChromeOS). Vi övervakar era enheter och ser till att de hålls uppdaterade.

Våra certifieringar

Kontakta Cybix

Välkommen att kontakta oss på Cybix.
Vi sitter i Enköping men arbetar över hela landet.