IT-konsulter med säkerhet och kunden i fokus

Cybix erbjuder expertkompetens inom en rad olika teknikområden, med tonvikt på cybersäkerhet

Företaget

Cybix är ett IT-företag med fokus på säkerhet. Vi arbetar med att säkra informationsflöden för att skydda digitala tillgångar. Vi är experter inom cybersäkerhet med lång erfarenhet av olika teknikområden.

Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga i sin IT-miljö. Många av våra kunder har mycket höga krav på säkerhet. Därför har kvalitet och noggrannhet blivit grundstenar i vårt arbete. Det är en förutsättning för att vi ska kunna leverera ett bra resultat.

Cybix är en fristående, oberoende tjänsteleverantör. Företaget startade sin verksamhet 2004. Vi har vårt huvudkontor på Mästergatan 7 i Enköping. Våra kunder finns främst i Mälardalen.


Vision

"Vi skapar de säkraste och mest användbara IT-systemen för alla typer av organisationer, oavsett storlek"


Alla våra kunder, stora som små, ska känna sig trygga med såväl säkerheten som användbarheten i sitt IT-system.


Mission

“Vi skapar en trygg IT-miljö för våra kunder”


Teknik och cybersäkerhet är mer än bara ett arbete för oss, det är ett stort intresse. Vi ser det som en förmån att få dela med oss av våra kunskaper.


Vår filosofi

Vi som arbetar på Cybix är mer än bara tekniker. Vi finns här för att vi har ett brinnande intresse för det vi håller på med. Och vi satsar både tid och resurser på att ständigt uppdatera oss själva med nya kunskaper.

Vi är lyhörda för era behov av IT-säkerhet och genuint intresserade av vad vi kan göra för att säkra er verksamhet. Ni ska alltid känna er väl omhändertagna när ni vänder er till Cybix.

Vårt ledord är kvalitet och vi är mycket noggranna i vårt arbete. Vår långa erfarenhet av kunder med mycket höga säkerhetskrav har givit oss ett säkerhetsmedvetande långt utöver det vanliga.